Kokoszki, czyli kanapki z jajkiem przepiórczym

Opublikowano: 2017-04-21
Przepis na śniadaniowe kanapki z jajami przepiórczymi i pastą łososiową i kiełkami rzodkwi.

Składniki:
•    Rama Classic - 10 gramów
•    ciemna bagietka
•    kiełki rzodkiewki
•    jajka przepiórcze - 3 sztuki
•    szczypiorek

Sposób przygotowania:
1.    Pokrój bagietkę na kromki i posmaruj margaryną Rama.
2.    Ugotuj przepiórcze jaja na twardo.
3.    Ułóż na kromkach kiełki rzodkiewki.
4.    Na kiełkach rzodkiewki połóż obrane połówki jajek i udekoruj kanapki pastą łososiową.

ip

fot. Rama



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat
COUNT:15