Bezglutenowe filety z makreli

Opublikowano: 2016-04-13
Bezglutenowe filety z makreli.
Delikatne mięso ryby pozbawione skóry, które aż rozpływa się w ustach – takie są nowe, bezglutenowe filety z makreli bez skóry Graal.

W ofercie, na początek, będą dostępne dwa smaki: filety z oliwą z oliwek extra virgin oraz w sosie pomidorowym. Produkt nie zawiera substancji konserwujących. To doskonała propozycja na zdrowy i pożywny posiłek lub wygodną oraz smaczną przekąskę w ciągu dnia.

Makrela to ryba szczególnie lubiana i doceniana przez Polaków – przede wszystkim ze względu na jej delikatność w smaku i zawartość kwasów Omega-3. Ponadto coraz więcej osób stosuje dietę bezglutenową. Nowe filety z makreli bez skóry Graal® są zatem odpowiedzią na oczekiwania konsumentów poszukujących smacznych, zdrowych i wygodnych w spożyciu produktów oraz na najnowsze trendy żywieniowe.

Wygodne opakowanie 110 gramów to idealna porcja do spożycia na raz. Filety są dostępne w dwóch wariantach smakowych: w sosie pomidorowym, stworzonym z pomidorów dojrzewających w promieniach słonecznych o łagodnym, ale wyrazistym smaku, oraz w oliwie z oliwek extra virgin, która podkreśla doskonały smak mięsa ryby. Cena: 4,99 zł/szt. (110 g).

ip

fot. Graal



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat
COUNT:15