Przepis na gulasz

Opublikowano: 2016-03-03
Przepis na przygotowanie prostego gulaszu domowego.

Składniki:
• 400 g mięsa wieprzowego, np. łopatki
• 3 łyżki margaryny
• 100 g pokrojonej w kostkę marchewki
• 100 g pokrojonej w kostkę papryki kolorowej
• 100 g pokrojonego w kostkę selera
• 1 opakowanie Gulaszu Naturalnie smaczne Knorr

Sposób przygotowania:
1. Pokrojone w grubą kostkę mięso podsmaż w garnku. Gdy się już zarumieni, dodaj warzywa i przez chwilę je smaż, po czym wlej 400 ml wody i dodaj Gulasz Naturalnie Smaczne Knorr, który wzbogaci smak i aromat soczystego mięsa. Całość duś pod przykryciem przez około 40 minut, do momentu aż będzie miękkie.
2. Gotowy gulasz podawaj z kaszą lub ryżem.

ip

fot. knorr



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat
COUNT:15