Śledzik po polsku z buraczkami i marynowanymi kurkami

Opublikowano: 2011-12-13
przepis na sałatkę
Wyśmienita sałatka!

Składniki:

- roszponka
- słoiczek marynowanych kurek
- słoiczek złotej cebulki marynowanej
- jabłka
- tortilla
- koperek

Sposób przygotowania:
Roszponknę umyć i osuszyć. Jabłko pokroić w kostkę, złotą cebulkę marynowaną i kurki marynowane przekroić na pół, wymieszać. Z tortilli wyciąć kółka i podpiec w piekarniku. Na roszponkę wykładamy sałatkę z jabłka kurek i cebulki. Dodać sałatkę śledziową z buraczkami. Dekorujemy pieczonymi krążkami z tortilli i koperkiem i jabłkiem ze skórką pokrojonym w cienkie plasterki.

Sałatka śledziowa z buraczkami
Opakowanie: 150 g
Cena: 1,99 zł



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat
COUNT:15